sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hakutreenit jatkuvat sisätilaetsintänä

Otettiin porukalla kauden päätöstreenit hakumetsällä. Oikein onnistuneet treenit koko köörillä! Hottikselle nämä olivat palauttavat kivat harjoitukset kisojen jälkeen (kuukausi ehti tosin vierähtää siitä). Joka pistolla oli maalimies, otimme lähinnä syvyyttä ja palkka tuli satunnaisesti eri kohdissa haukkuilmaisua. Innokas työskentelijä jolla on vielä monta ukkoa etsittävänä tulevaisuudessa! Ensi kaudella hommat jatkuvat toivottavasti sitten Anskun ohjauksessa! Hottis ja Ansku ovat hyvä tiimi!

Oodi veteli tossut jalassa muutaman oikein hyvän, suoran piston. Koira osaa jo haukkuakin mutta yritän tehdä tälle yhden asian kerrallaan. Aika vilkas on tämä penikka, nyt jo vuotias, paljon pitää minun osata huolehtia että koiralla pysyy palikat kasassa. Intoa on todella paljon kun vaan pysyy se järkikin mukana tällä pikku viipottajalla! Oodista tulisi luultavasti erinomainen viestikoira, sitä jään pohtimaan talven ajaksi!

Nyt treenit ovatkin jo jatkuneet vanhassa autiossa mummolassa, jossa on kolme kerrosta huoneita etsittävänä. Toimintakykyä ja nenänkäyttöä tiedossa koko talveksikin siis, ei haku tähän lopu, ehei suinkaan! Molemmille koirille rakennan sisällä haukkuilmaisua tai lähinnä viilaan asentoa ja häiriöitä, kuten ohjaajan läsnäoloa siihen osa-alueeseen talven aikana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti