perjantai 12. lokakuuta 2012

Unna ja Nuuk

Siperianhusky Unnalle syntyi yksi urospentu 4.10.2012. Poika sai nimeksi Nuuk (lastenelokuvan Unna ja Nuuk mukaan). Poika on kuin ilmetty Panda, perinyt äitinsä värityksen, silmäkajaleineen. Isästä ei tällä hetkellä näy vielä mitään yhtäläisyyttä mutta toivotaan että perisi sitten vaikka isän suuren rekikoiran olemuksen tämä pieni mies! :)

Nuuk 1vrk
Pentu on erittäin toivottu sillä isästä ei ole jäänyt maailmaan aiemmin kuin yksi narttupentu. Tämä yksi poika täyttää toivottavasti ne suuret unelmat uroksen jatkosta. Pentu vaikuttaa erittäin voimakastahtoiselta, saa nähdä millainen taistelija siitä vielä tulee! Monta perkelettä saattaa vielä kuulua vaaran päällä...;)

Pentu painoi syntyessään hurjat 650g! Unnalla olikin vaikeuksia saada pentu ulos! Ehdmme jo ajaa "sataakolmeakymppiä" eläinlääkäriin, kunnes poika pyörähti eläinlääkärin pihassa auton takapenkille. Viikossa paino on jo reilusti tuplat, 1,5kg ja maito se vain maistuu! Kauhea vaatimaan emältä maitoa!

5vrk ikäisenä Nuukille tuli ilmeisesti jonkinlainen silmätulehdus, silmä turposi isoksi kunnes puhkesi ja sisältä tuli märkää. Kävimme hakemassa eläinlääkäriltä antibiootit. On se hurjaa näin pienelle antaa lääkkeitä! Vähän on ollut haastavaa, etenkin kun ukko tappelee vastaan aikamoisesti ;) Mutta nyt silmä on jo paranemaan päin ja jännäämme kun kohta silmät avautuvat että onko silmässä kaikki ok. Toivotaan parasta!

Unna on lähtenyt jo lenkeille mukaan ja alkaa selvästi vähän pitkästyttää viikon makaaminen. Se hyvä puoli pienessä pentueessa on että mamma on nopeasti takaisin treeneissä! Hyvä niin sillä minulla on ollut ikävä luottojohtajaani! Ensi viikolla alan varmaan jo juoksuttaa vähän pyörän vierellä, katsoo nyt.

Viikko edellisestä, 1.5kg jo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti