sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Virtahepot AD-kokeessa

Pessi ja Hottis AD-kokeessa
Syksyn kestävyyskokeeseen olisi ollut omasta tarhasta valittavana koiria jonoksi asti mutta päätin pari viikkoa sitten että vien sinne ison pojan ja Hottiksen. Vielä keväällä en olisi uskonut että poika jaksaa tällaisen suorituksen mutta niin vain tänään hujahti 20km + seuraamiskaavio vauhdilla, eka 10km piti huudella perkelettäkin pojalle joka kiskoi kuin hullupäinen muun lauman perään. Ei paljoa väsy painanut siis. Kuten treenikaverilleni sanoinkin muutama päivä sitten, tämäkään päivä ei sujunut pojan kanssa ilman kiroamista ;) Mutta on se niin perkeleen hyvä poikakin kyllä että jaksan sitä siksi joka päivä!! Seuraaminen oli erityisen mallikas tänään, kyllä se tottis nyt kulkee kun on alkanut kulkemaan, ei pienintäkään vireen laskua edes pyöräilystä ja taisi pysyä kontaktikin koko pitkän kaavion.

Riisenillä oli varsinaisen kiva päivä sillä Hottis sai pyöräilykaveriksi Emman, joka on Hottiksen lempikavereita. Parivaljakko painelikin kokeen läpi kuin vanha tekijä. 20km jälkeen Hottis komensi Emmaa että eikö täällä jo aleta tekemään jotakin, vaikka tottista tai jotain treeniä, tämä oli vasta lämmittelyä. Kokeen jälkeen tehtiin alokasluokan tottis viereisellä kentällä kaikkine noutoineen ja eteenmenoineen. Kotona Hottis kantoi silti vielä sukkaa minulle että voitaisko tänään treenata jotakin. Pikkuisen on virtaa tuossa koirassa taas! Kotona odotti iso kasa uusia hirvenluita, nams! Koirat ovat sen ansainneet ja minäkin mielestäni ainakin pizzan!!!

1 kommentti:

  1. Teidän koiralaumassa tapahtuu niin paljon, että hengästyttää jo blogia lukiessakin :) Onnea AD-kokeen suorittaneille!

    VastaaPoista