lauantai 28. elokuuta 2010

TOKO ALOykkönen!!!


Lapin kennelpiirin TOKO PM kisoissa Kemijärvellä ALO1 pistein 176/200! Samalla meidän jengi eli Länsirajan Kennelkerho voitti piirinmestaruuskultaa!!! Hienoa me!!! Joukkueeseen kuuluivat meidän lisäksi Heidi ja bordercollie Mörri, Annika ja tolleri Molla, Inga ja lapinkoira Riska sekä Suvi ja bortsu Jetta. Hienoja onnistumisia koko joukkueelta, ALO koirille kaikille ykköstulokset! Onnea!

Tänään oli todellakin "Pessimäinen päivä", sain koiran sellaiseen vireeseen mitä se on treeneissäkin ja oma jännittämisen kankeus oli ainakin lievempää kuin viimeksi ja se näkyi heti koiran suorituksessa. Olin myös ollut taas viikon poissa kotoa niin kylläpä oli koiralla treeni-intoa kerrakseen! Tänään onnistuivat parhaiten ne mitkä viimeksi epäonnistuivat eli paikkamakuu ja seuraaminen, nyt ne olivat Pessin omaa tasoa molemmat! Eipä olleet lähes täydet pisteetkään tänään kaukana, liikkeestä seisomisessa Pessi jäi ensin seisomaan mutta päätti vähän ajan päästä että tämä oli sittenkin maahanmeno ja siitä ainoa nollatulos tänään. Mutta ykköstulos oli silti reilu joten yksi nolla ei tänään haitannut.

Luoksepäästävyys 10 (treenattu on ja paljon!!!)
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 10
Seuraaminen vapaana 9
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 0
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Ihanaa että nyt pääsee treenaamaan AVO liikkeitä, Pessi osaakin jo aika pitkälle niitäkin, mm noutamisen ja kaket. Syksyn aikana käymme vielä parit tokokisat, josko se TK1 sieltä tulisi! Keväällä pääsee ehkä sitten näyttämään kotikisoissa jo AVO-osaamista :)

6 kommenttia:

 1. Hieno sarja! tuosta on hyvä jatkaa! Gongrats!

  VastaaPoista
 2. :)))))))))))))))))))))))))))))))))ihanaa:))))))))
  oon niin ylpee teistä molemmista!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ONNEA!!!! ...ja tästä se vasta alkaa....
  Indy-mammalta nuolaisut - ja Sissiltä kans

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoa, jos niin saa taas todeta :D Niin se treenaminen kannattaa ja välillä lepääminenkin ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea rakhaat :) Tuo on niin totta, että treenaaminen ja lepääminen auttavat. Ja varsinki erossa oleminen :D taitaa olla molemminpuolista ;) tekee hyvää sekä Satule, että Pessile!

  VastaaPoista
 5. Onnea hienosta suorituksesta...olen kateudesta vihreä. t:Sanna ja Roy

  VastaaPoista