maanantai 16. elokuuta 2010

BH treenit

BH-koe lähestyy, niinpä tässä ollaan porukalla treenattu joka viikko. Tosin Pessin kanssa meinasi välillä tulla motivaatio-ongelmia kun vähän liian usein touhuttiin kaikkea ja vietti alkoi hiipua. Nyt kun olin muutaman päivän Tampereella ilman koiraa, oli taas paljon mukavempi tehdä yhdessä kun koirakin oli niin innoissaan!

Tässä harjoitellaan tuomarille ilmoittautumista

Pessillä on kaikki palikat aika hyvin kasassa, vielä pitäisi noita erikoisempia osa-alueita treenata enemmän (henkilöryhmä, häiriön alla paikkamakuu). Paikkamakuussa on nyt pysynyt tosi hyvin, toivotaan että se pari viikkoa takaperin sattunut oli vain kokeilu,"tarviiko tässä oikeasti pönöttää kun mitään ei tapahdu". Tänään kotona ilman häiriöitä meni jo 5 min leppoisasti odotellen ruokakuppia.

Raisa ja Oona vauhdissa, Pessi taustalla paikkamakuussa

Mallisuoritus, vielä kun onnistuis kisoissakin näin hyvin...

Nyt olisi tarkoitus ottaa vain kaikkea vauhdikkaasti, jäävät liikkeet saavat olla treenaamatta kun meinaa olla niin paljon tuota ennakointia muuten niissä. Seuraaminen oli taas entisellään, sitä hyvää Pessiä. Liikkeestä istumista meinasin ottaa erikseen vielä lenkeillä tms. Ja minun täytyy harjoitella että osaan sitten seuraavassa kokeessa hymyillä niin koirankin mieli ilostuu ;)


Meidän treenikaveri, arvaa kuka (tai mikä) tai missä on pää ja missä häntä ;D


No Salli tietenkin, Minnan ilopilleri briard!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti