torstai 7. toukokuuta 2009

Koirakaveruutta

Olimme Monkun luona 3 tuntia, Pessi hääräsi pihassa katsellen hevosia, Pekko-koiraa, lapsia ja kissoja. Rolle-kissa kiinnosti kyllä ylivoimaisesti eniten, on se hemmetti kun ei saa kissaa liikkeelle ajatettua! Kouluikäisiä lapsia arasteli, ei antanut koskea mutta viimein namien kanssa antoi vähän rapsutella. Pessille meinasi käydä köpelösti ennen kotiinlähtöä kun yksi hevonen potkaisi Pessiä kylkeen kun Pessi lähti seuraamaan liian lähellä perässä hevosta ja Erikaa. Onneksi potku oli kevyt ja ulinan jälkeen Pessi vain jatkoi reippaana matkaa hevosen perässä, tosin nyt varoi huomattavasti enemmän menemästä lähelle.


Pessi tutustui illalla vielä taas yhteen koirakaveriin, Erikan 11v. terrieriin Roniin, joka on kuulemma aika ärhäkkä. Mutta ei poikien kesken ollut mitään hässäkkää, menimme yhdessä metsään ja pojat menivät peräkanaa. Pessille heitin palloa niin ei ollut koko ajan Ronin kimpussa. Roni jopa kiinnostui lopuksi että mikä tämä valkoinen ukko on, joka on noin kiltti eikä olisi malttanut lähteä ollenkaan kotiin vaan olisi pitänyt nuuskia ympäriinsä, tais luulla Pessiä tytöksi! Pessi on saanut nyt monta koiratuttavuutta. Oona-collieta olemme tavanneet toisenkin kerran, juoksivat peräkkäin aivan täpöä eikä Pessi kömpelönä vielä meinannut pysyä perässä, uikutti vain takana että odota minua! Myös Sannariinan 2v karjalankarhukoiraurosta, Juroa kävimme moikkaamassa, ukot leikki hirmu hurjaa leikkiä hetken pihassa ringissä, minkä jälkeen lähdimme yhteiselle kävelylle. Pessi olisi tahtonut aina vain leikkiä mutta hoksasi sitten luovuttaa kun Juroa kiinnostikin enemmän jo muut hajut.


Viikonloppuna mökillä oli sattumalta 3 valkoista mutta silti kovin eri näköistä koiraa kun naapureilla oli hoidossa 1v. pyreneittenpaimenkoira Olga. Olga ja Nelly (ruotsin valkoinen hirvikoira) tosin olivat ihan mustia kurasta kun olivat viimein päässeet pihaan irti temmeltämään. Ajattelinkin sitten ottaa Pessin mukaan menoon ja katsoa miten nämä tulevat toimeen. Pessiä vähän pelotti taas Nellyn suuri energia mutta Olga olikin tosi rauhallinen tyttö. Siinä sitten vähän aikaa pihassa juostiin ja piilotettiin yhdessä yksi hirvenluukin.Olipa hauskan näköistä kun 3 valkoista pentua mutta kaikki silti niin erilaisia rotuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti