perjantai 13. syyskuuta 2013

Positiivisia asioita

Hyvä viikko takana! Olen saanut monta pientä asiaa kohdilleen ja sitä kautta elämä tuntuu taas vähän paremmalta kuin aiemmin!

1) Olen löytänyt uuden treeniryhmän, jee! Olen saanut erittäin mukavan vastaanoton porukkaan ja tuntuu että josko sitä pääsisi taas eteenpäin kun on osaavia ihmisiä ympärillä! Koirat pääsevät jatkamaan suojeluharrastusta ja se on erittäin tervetullutta! Plus että käytössä on oikein hyvä kenttä, piilot ja esteet ja pieni punainen tupa :) Tottiksetkin on alkaneet mennä kertaheitolla ison harppauksen eteenpäin kun on hyvä kenttä ja saa pitkästä aikaa harjoitella kunnon häiriöitäkin! Ja ohjattuja treenejä on 3 x viikossa, luksusta  sanon minä!2) Oodi on päässyt hakutreeneihin pitkästä aikaa! Järkeä ei koiralla vielä ole paljoa, eikä hienoja teknisiä kuvioita mutta vauhtia ja viettiä sitäkin enemmän :) On mukava että pääsimme lähialueen porukkaan syksyksi. Kerta viikossa ollaan nyt käyty hakuporukassa. Tehotreenit teen sitten yllytyshullun ystäväni Vesterisen luona etelässä, aina kun sinne jollakin kyydillä vain pääsee! Mun omat yksityistreenit, ne parhaat treenit ;)

3) Onni on asua lähellä MUSH:n tehdasta! Mikä voisi olla parempaa kuin pakastin täynnä suosikkituotteitani! Vihdoin ja viimein lihat joissa hinta ja laatu kohtaavat! Ei nimittäin millään viitsi maksaa lemmikkikauppojen kolminkertaisia hintoja kun on tottunut saamaan samat tuotteet isoissa erissä paljon edullisemmin. No nyt löytyi. Oli kyllä jo aikakin, koirien kulutus treenien myötä alkaa olla sitä luokka että kevyt kesäruoka ei enää vetele ollenkaan. Suosittelen, aktiivisille koirille MUSH pork-beef ja MUSH fat booster! Vielä kun saisi tietyn nappulan samaan hintaan mitä pohjoisen aikana!

4) Uuden kotini läheisyydessä on useita pitkiä ja haaraisia autottomia hiekkateitä! Olemme koirien kanssa polkeneet niitä ristiin rastiin ja odotan innolla miten paljon niitä vielä ehdimmekään koluta syksyn ja talven mittaan! Mikäs sen parempaa kuin talvikausi jota taas odottaa, etenkin nyt kun valjakkoni on taas täysi kutonen sillä Ikpik palasi takaisin oman lauman luokse tällä viikolla!

1 kommentti:

 1. Happy for you! mahtavaa että oma reeniporukka on löytynyt!! onko se joku SPL:n alaosasto? Mulla on täällä vähän 'tyhjäkäyntiä' kun ei oikein ole reenikavereita pk-hommiin.. :P
  Talvella pitää ajella hallille reenaileen, että pääsis ainkin vähän eteenpäin.
  Kiva että Ikpik on kotona,huskyvaljakko kasassa taas.
  Hyviä reenejä ja onnea kokeisiin!
  t. Minna ja turrikat

  VastaaPoista