keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Tampereen tuliaiset

Käytiin reissu Tampereella muuttoauton kanssa. Oli kyllä auto niin täynnä kuin vain voi olla. Saatiin taas hymyileviä katseita ohikulkijoilta kun etupenkillä istui iso koira ja muuttokuorman päällä keikkui vielä 2 kissaa. Eläintarha matkustaa...



Täytyy sanoa että oli taas niin meidän näköinen reissu kuin vain voi olla. Kommelluksilta ei vältytty tälläkään kertaa. Muuttopäivänäkin jouduttu vielä lähteä viemään Pessiä eläinlääkärille kun Pessi sai kaveriltaan vähän hammasta ja kaulaan tuli kunnon reikä. Nyt on sitten koira antibiooteilla mutta hyvin on haava lähtenyt parantumaan. Ja tosi hienosti oli poika eläinlääkärillä ja antoi onneksi lääkärin tutkia kunnolla ettei tarvinut alkaa siinä hässäkässä vielä rauhoittavia antamaan kun edessä oli ajomatka pohjoiseen.

Pessin mielestä reissussa oli parasta ehkä a) kahteen kertaan käynti Kauhavalla, missä asuu Pessin suosikki-ihmisiä + sieltä saa aina nakkeja! b) Tampereen kodin ympärillä oli valtavasti uusia merkkailujälkiä ja niitä ei meinannut millään pystyä hallita. Jotain täysin erilaista hajumaailmaa mitä Käkivaaran metsätiellä! c) Pessin paras (ja nykyään melkein ainut) koirakaveri Osmo. Pojat saivat juosta itsensä aivan uuvuksiin metsissä. Oli taas nähtävissä pientä voimien mittelöä kahden samanikäisen uroksen välillä. Seurauksena tuo haava, mikä kyllä oli täysin Pessin oma vika, mitäs kokeilee loputtomiin kuinka kauan Osmon ärsytysraja riittää. Osmo on edelleen pojista se "isompi poika", saa nähdä pysyykö asetelma saman jatkossakin. d) Viimeisenä yönä tapahtui joitain niin uskomatonta, että Pessi sai nukkua Satun kanssa samassa sängyssä! Lisäksi tällä reissulla sai matkustaa 10 tuntia pää Satun sylissä, koska autossa oli niin vähän tilaa. Jotain niin paljon parempaa kuin uudessa farmarissa, mikä on ihan tyhmä koska siellä joutuu istua yksin KAUKANA perällä eikä saa edes rapsutuksia!

Pessi ja Osmo, parhaat ystävykset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti