maanantai 26. lokakuuta 2009

Lempeä jättiläinen 10kk

Tulipa tässä todettua että pentulaatikolta saatu nimi "lempeä jättiläinen" on palannut Pessin perusolemukseksi mörköilyn ja teiniangsteilun jälkeen. Pessi on viime viikolla hoksannut että naisiin ei tehoa reuhkaaminen eikä pureminen vaan rapsutuksia saa aina jos laittaa pään sänkyä vasten ja naamalle sellainen maailman söpöin nalle- ilme, korvat vähän luimuun ja sitten pitää pestä ja nuolla Satun nassu ja kädet huolellisesti joka puolelta! Myös pään laittaminen kainaloon on tuonut rapsutuksia useasti ja sitäkin pitää yrittää joka väliin :)

Pessistä on tullut muutenkin yli kiltti ja rauhallinen. Jotenkin KAIKKi vaan on yhtäkkiä helpompaa. Olen yrittänyt esitellä vieraille ihmisille että meillä on vähän ongelmia tämän teinin kanssa mutta sitten kun koiran ottaa autosta niin ongelmia ei tunnu olevan missään! Ei oikein meinaa itsekään uskoa! Pessi tulee nykyään jo paljon paremmin toimeen toisten koirien kanssa. Ottaa paljon chillimmin eikä lähde rähinöimisiin mukaan vaan on oppinut väistämään tilanteita. Narttujen kanssa hengaaminen on tainnut olla erittäin hyvä juttu rajoja opetellessa. Pessi on nyt myös päässyt leikkimään paljon toisten koirien kanssa ja se tuo pikku hiljaa itsevarmuutta, pieniä askelia kerrallaan mennään. Ohitukset sujuvat jo lähes täysin ilman mitään haukkumisia ja yleisesti ottaen koira yrittää dominoida meitä huomattavasti vähemmän kuin ennen. Hoitotoimenpiteet sujuvat ja koira antaa koskea itseensä paljon paremmin. Olemme olleet nyt paljon mustavalkoisempia ja vaatineet koiralta enemmän ja se näkyy. Huomioimattomuus tuotti jotain paljon enemmän mitä olin etukäteen ajatellut ja rauhoitti koiraa entisestään. Ehkä joskus vanhempana vielä oikea jääkausi jos vielä tulee ongelmia.

Lempeä jättiläinen on kohta kasvanut yli rotumääritelmän. Iso poika todellakin tuli, korkeutta noin 67cm ja painoa 36kg!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti