maanantai 2. marraskuuta 2009

Sisarukset uimakoulussa

Eikös kaikki lapset viedä yleensä jossakin vaiheessa uimakouluun? Hannele järkkäsi pentutreffit Hyvinkään koirauimalaan. Se sopikin meille hyvin kun ei Pessi oikein oppinut koko kesänä vielä kunnolla uimaan. Josko nyt sitten vähän saisi hommasta kiinni niin pääsisi ens kesänä jo näyttämään vesitemppuja järvimaisemissakin!

Anne, Elina ja Rex hakivat meidät asemalta, vähän pojat pääsivät keskenään jo leikin alkuun mutta sitten pitikin sumplia miten kaksi isoksi venähtänyttä uroksen alkua saadaan samaan autoon. No menihän se just ja just ja perillä odotti lisää sisaruksia...ah, ja the Tyyne!!! Kyllä Pessi hetken jaksoi olla kiinnostunut muustakin elämästä kuin siskostaan mutta Tyynen saapuessa korvat taas katosivat totaalisesti ja sama tuntui jatkuvan mihin viime treffeillä oltiin päästy, Pessi vain niin rakastaa siskoaan :)

Uimahalliin ja pelastusliivit päälle. Yksi velipojista, Roy, olikin jo ihan hurja vesipeto ja meni ihan omia suuntiaan Indy mamman kanssa. Pessi meinasi että minä en kyllä mene tuonne...hulluja nuo kaksi... minä vain tässä mielummin maistelen vettä eri kohdista...


Kolme muuta vähän arastelivat veteen menoa mutta ei siinä jääty ihmettelemään vaan uittaja tuuppasi koirat veteen. Muutaman kierroksen jälkeen Pessikin alkoi jo ihan itsekseen loikata veteen. Ens kerralla kuulemma voisi jo ottaa ilman liivejä. Oli kyllä ihan kiva kokemus!


Tässä velipoika Rex, joka uikin jo ihan hienosti kun pääsi alkuun:


Pitkä päivä vaan kertyi kun junalla reissattiin edes takaisin. Täytyy kyllä mainita miten upeasti tuo koira käyttäytyi junassa ja asemilla, ei ollut moksiskaan mistään vaikkei olla junilla nyt matkusteltukaan!

2 kommenttia:

  1. Taas saa olla ylpeä sekä Pessistä, että Satusta ;) Mie niin näen silmissäni Pessin lipittämässä vettä: " Siis minuahan ei pelota...en edes haluais veteen..janottaa vain".

    VastaaPoista
  2. Iso Pessipoika onkin ihan mamis! Järvirovan hippitytöt lällättää - mammanpoikaa, mammanpoikaa..!!
    Pessin pittää ens kesänä tulla hippityttöjen uimakouluun!keppihulluna Pessikin takuulla oivaltaa homman ihanuuden!

    VastaaPoista