maanantai 17. elokuuta 2009

Hakutreenit

Meillä on Sieppijärvellä kiva treeniporukka ja sellaiset maastot ettei vastaavia ihan jokaisella olekaan lähettyvillä. Tällä kertaa porukkamme kokoontui treenaamaan hakua. Meitä olikin tänään huimat 8 koiraa treenaamassa: 3 briardia, 2 nahkacollieta, 2 espanjanvesikoiraa ja Pessi valkkari.


Minnan opastuksella teimme jokaiselle koiralle tasoonsa nähden sopivan treenin. Junioreille oli luvassa makkararuutua ja vähän maalimiehelle menon alkeita. Pessille tämä oli vasta toinen varsinainen hakutreeni ja olinkin yllättynyt miten paljon mies oli mennyt eteenpäin viime kerrasta! Nyt jo selvästi hoksasi mikä tässä jutussa on kyseenä! Ei yhtään sekoittanut hakua jälkeen vaan eteni suoraviivaisesti juosten maalimiehen luo, joka oli piiloutunut noin 40m etäisyydelle metsään.



Kotona sattui illalla vielä hauska juttu kun Pessi oli jo mennyt torkkumaan ja aloimme katsella videota. Kun videolla sanoin sanan "maalimies", Pessi säpsähti nukkumasta ylös ja oli heti että missä, missä, mitä pitää etsiä! Oli näköjään jo hoksannut tuonkin sanan merkityksen :) Hakutreenit on Pessille mukavaa sosiaalistamista ja on erittäin mukavaa saada olla tällaisen porukan mukana touhuilemassa! Kiitti treeniseurasta muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti