torstai 14. heinäkuuta 2011

Kesätreenit 2011


Sain uutta intoa alkaa työstämään Pessiä PK-jälkikokeeseen. Kiitos tähän motivaatioon treenikaverini Minnalle joka sanoi että Pessin pitäisi jo mennä kokeeseen :) Toinen treenikaveri Raisa taas oli parina päivänä kiva tsemppaaja tottiskentällä. Ehkä tästä tosissaan nyt vain väännetään puuttuvat palaset kohdilleen ja sitten menoksi! Tottiksesta puuttuu vielä eteenmeno ja jäljeltä pitäisi saada varmuutta ilmaisuun. Esineruutu on luullakseni ok vaikka ei olla sitä tänä kesänä vielä harjoiteltu, edellisinä kylläkin jo paljon ja se on aina ollut Pessille helppoa.

Tällä viikolla on tullut paljon onnistumisia, kuten eilinen ilmaisutreeni jossa Peetu ilmaisi kaikki kepit pellolla. Tänään tottiksessa teimme hyppynoudon, Pessi tykkää hypyistä ja A-esteestä. Alkaa oikeastaan tulla vähän sellainen kutina että kyllä tästä ehkä tulee kisakesä!

Olen tehnyt kaikille koirille fysiikkatreenejä pyörällä ja vaaraa ylös juoksuttaen sekä uimassa melkein päivittäin. Kunnon kohoaminen alkaa näkyä varsinkin Pessillä jolla on raskaampi rakenne, ennen se ei jaksanut niin pitkiä lenkkejä kuin muut meidän laumasta.

Mahdollisia kokeita olisi, josko jonnekin yrittäisi saada paikkaa...Onhan se kisaaminen itselläkin ollut mielessä koko kesän, päätin että treenaan tosissani heinäkuun ja päätän sitten mitä teen.
PK-jälki1(vaihtoehtoja):
20.8. Haukipudas (ilm. 3.8.)
22.8. Kannus (ilm. 11.8.)
28.8. Rovaniemi (ilm. 12.8.)/Haapavesi (ilm. 1.8.)
30.8. Kemi (ilm. 17.8.)
9-11.9. Rovaniemi
13.9. Kemi (ilm. 31.8.)
18.9. Raahe (ilm. 1.9.)
Erikoisjälki1:
17.9. Kemi (ilm. 31.8.)

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että treenaatte Pessin kanssa tosimielellä. Mulle jäi hyvä fiilis muutenkin teidän koko laumasta : hyvä paketti ;)
    Rapsuja kaikille

    VastaaPoista