keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Pentutreffit Myrskylässä

Hannele oli kutsunut meidät omalle mökilleen Myrskylään viettämään sisarustapaamista. Mukana olivatkin kaikki 5 pentua ja Indy-emo, hienoa! Pennut olivat kasvaneet valtavasti ja oli todella ihanaa nähdä millaisia kaikista oli tullut! Pessi oli kyllä ylivoimaisesti isoin, jättiläinen oli sittenkin kasvanut ohi veljistään vaikka vielä viime tapaamisella ei eroja huomannut! Hmm, taitaa Pessistä siis tulla iso äijä niin kuin olemme kuulleet paljon sanottavan tai sitten vain kehittyy nopeammin kuin muut. Sisarusparvesta erottui parivaljakoita, Rex innotui hurjaan leikkiin Kamun kanssa ja Pessi fanitti Tyyneä edelleen sata lasissa aivan niin kuin pentulaatikollakin. Oli kiva että mys Roy pääsi tällä kertaa mukaan, Roy antoikin Pessille haastetta, eivät pojat oikein vieläkään osanneet selvittää että kuka täällä on pomo ;) Itse olin iloinen Pessin kehityksestä ja siitä miten avoimeksi Pessi on tullut sitten viime kerran, jolloin sisarukset olivat muka niin pelottavia ettei uskaltanut kunnolla leikkiä. On tainnut jätkä huomata kokonsa ja ego on noussut samassa suhteessa, ärhenteli jo tullessaan äidilleenkin nimittäin!



Pessille teki todella hyvää pyöriä myös pienten lasten ympärillä, eipä niitä edes huomannut, no ei kyllä huomannut muutenkaan kuin yhden asian: Tyyne, Tyyne ja Tyyne tyttö!!! On kyllä tainnut pojalla herätä hormonihommat, on alkanut jo ulkonakin vähän merkkailla ja jalkaa on nyt nostanut kuukauden verran...hmm...alfauros kenties?!? Kiitos Hanneleelle järjestelyistä ja toivottavasti näemme taas pian sisaruksia!


Seuraavana päivänä oli Pessin veljen, Rexin startti näyttelyuralla. Sieltä velipojalle upeasti ROP ja RYP4! Onnea Rexille! Toivottavasti mekin pääsisimme osallistumaan vielä, toive kiveksen laskeutumisesta on vielä olemassa!

1 kommentti:

  1. Siinä on kyllä pojalla 'meno päällä'. mahtoiko tyttö olla yhtä ihastunut kuin ihailijansa..:-D

    Pessillä on kyllä ison koiran raamit - mahtaako pysyä rotumääritelmän sallimissa rajoissa?

    VastaaPoista