maanantai 1. kesäkuuta 2009

Eka viikko kerrostalossa

Sunnuntaina oli kovin kuuma päivä. Lähdimme tutustumaan lähialueeseen. Iloksemme huomasimme että tässä on paljon pikku metsiä aivan talon kulmalla ja Kaupin metsät aivan vieressä tietenkin. Kävimme katselemassa ihmisvilinää, paljon oli koiriakin liikkeellä. Pessi käveli yllättävän nätisti (liekö helle vaikuttanut) mutta ehkä kuitenkin Rovaniemellä käynti on auttanut ettei ihan mettistä tultu tänne. Ryntää lähinnä vain juoksevien ihmisten ja pyörien perään, autoista ei välitä yhtään täällä. Kävimme Kaupin rannassa vähän kahlailemassa mutta täytynee odottaa sateisempia kelejä ettei ole niin paljon muita siellä yhtä aikaa.

Pessi näki pitkästä aikaa kavereitani, Artoa, Katia ja Markoa ja tykkäsi heistä kyllä, taisi muistaa vielä! Maanantaina nähtiin toinenkin vanha kaveri: Osmo, joka oli ensimmäinen vieras koira jonka Pessi näki. Pessi haukkui ensin paljon Osmoa mutta lähdimme sitten Osmon ja Heidin perään kävelemään. Pessi ei olisi malttanut millään odottaa että pääsee leikkimään vaan kiskoi Osmon perään. Viimein pääsimme metsään asti, missä kiersimme tunnin verran. Pojat loikkivat ihan hulluja kalliokieleke-loikkiakin kun oli niin vauhti päälllä etteivät ehtineet katsoa mistä alas, mitä toinen edellä, sitä toinen perässä. Sitten kyllä pojat jo lopahtivat ja menimme kotiin, uni maittoi pojalla illan jälkeen! Oli kiva saada Osmo taas takaisin meidän arkeen, näemme varmasti taas pian!

Tiistaina teimme vähän jälkeä ja löysimme samalla agilityradan ja sakemannien suojelukoirareenit. Illalla menimme Pekan ja Tepan kanssa Hervantaan Birgitan polulle. Pessi nuoli ihan hulluna veljeni Pekan naamaa kun näkivät toisensa! Pessi oli aivan musta sen reissun jälkeen joten joutui pesulle koska seuraavana päivänä oli edessä match show. Sadepäiviä tulossa, tosin se ei meitä haittaa, saapahan olla rauhassa ulkoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti