tiistai 18. lokakuuta 2011

Uuloffi

Kävin ostamassa Artulle "pyöräparin" eli saman ikäisen uroshuskyn :) Pentu on vain 3 päivää Arttua nuorempi. Tämä pentu on siinä mielessä arvokkaampi että kasvattaja ei ole juuri koiriaan muille myynyt. Sain kuitenkin ylipuhuttua Maijun myymään yhden pojan mustavalkoisesta veljeskatraasta minulle. Olen siis onnekas :) Tämäkin pentue on erittäin mielenkiintoinen. Narttu Panda on osittain Seppala-linjaa ja on juossut huimalla motivaatiolla jopa alaskalaisten kanssa. Uros taas on ystäväni Pauliinan kasvatti kennel Silent Creek:sta. Tuli mitä tuli, ainakin jään mielenkiinnolla odottamaan mitä keväiset hanget meille näistä pojista vielä tuovatkaan! Hyvät edellytykset tulevalle kisakoiralle on taas olemassa ainakin teoriassa :)


Talvitaipaleen Uuloffi

2 kommenttia:

  1. jeeeee....pikkulinnut jo vähän laulelivatkin että tumma nuorimies saapui Louelle :)))) Millainen luonne herralla on...onko yhtä tasanen kuin Artulla...Uuloffille rapsut

    VastaaPoista
  2. Näin äkkiseltä arvioituna ei ole aivan niin hyvähermoinen kuin "sellitoverinsa" :) mutta avoin ja iloinen pentu on. Jonkinverran vaikuttaa sekin että on kasvanut tarhassa eikä ole kokenut mitään, Arttu on nähnyt maailmaan jo 7 viikkoisesta asti. Eli aivan suoraan ei pysty johtopäätöksiä vielä tehdä.

    VastaaPoista