tiistai 19. huhtikuuta 2011

Unna 6kk




Siperianhusky Unna (Susitievan Heluna) täytti puoli vuotta. Vielähän tuo tyttö on kovin pienikokoinen. Pienuudellaan ja sinisillä silmillä Unnasta on tullut aivan ylihemmoteltu vauva joka saa loputtomasti huomiota ;) Saa nähdä kostautuuko hemmottelu mutta pitäähän minulla olla joku "pehmolelukin" kun poikien kanssa saa vääntää jatkuvasti ja niille ei voi dominanssin takia vastaavaa tehdä. Huomiota Unnalle kyllä haluaa antaakin, en ole koskaan nähnyt näin kontaktihaluista huskyä. Unna tapittaa jatkuvasti silmiin ja haluaa miellyttää ihmisiä. Kumpa tämä piirre säilyisi aikuisenakin :)

Unna on minun mukana Loella tämän viikon, vähän sosiaalistumassa. Sinänsä uskomatonta että vaikka koira on asunut ensimmäiset 5kk isossa tarhassa, ei se pelkää oikein mitään. Nyt jo menee aika reippaasti kaikkien ihmisten luokse ja leikkii toisten koirien kanssa. Huomenna käymme myös Rovaniemen keskustassa katsomassa "informaatiovirtaa". Unna on rohkea, se menee kaikki alustat reippaasti. Ritiläportaatkin kiivettiin eilen, samat missä esim. Hottiksella on vaikeuksia. Hyvä mittari toimintakyvyn suhteen. Unna on myös hirmu vilkas ja nopea. Unnasta tulee ehkä se minun "elämäni husky", ainakin se tällä hetkellä vaikuttaa sellaiselta. Poikkeuksellisen sosiaalinen ja miellyttämishaluinen tyttö, mielenkiinnolla odotan mitä tästä pennusta tulee! Toivottavasti hyvä valjakkokoira, mahdollisesti myös johtaja, kuka tietää!

Unna ja Hottis ovat tällä hetkellä kuin paita ja peppu, yltyvät hurjiin leikkeihin. Päätimmekin pitää pennut nyt suurimmaksi osaksi erillään Pessistä jotta itsenäistyvät. Pessi on niin hallitseva johtaja laumassa että muut eivät saa tilaa aikuistua. Unna meni viikonloppuna ensimmäisen ruokajäljen, tuota voisi kokeilla sellaisena pienenä kesäpuuhasteluna uutta talvea odotellessa.


Unna sydän Hottis

ruokajälki

4 kommenttia:

  1. Ihana Unnis! just tollanen honkkelikonkkeli, jolla jalat on pidemmät kun laki sallii! Lisää kuvia kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Unskille - puolivuotta eikä suotta! :D

    VastaaPoista
  3. Tää neitihän on ihan karkki! :D Mullaki nää alkaa ikävä kyllä perseilemään jos niille liikaa erivapauksia antaa että perushuomioimattomuus koko ajan päällä. Onneksi kesällä pääsee sentään äidin koiraa lällyytteleen oikein olan takaa. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan iiiiihana kuva blogin yläpalkissa!! Voi taivas että on upea maisema ja kauniit koirat! (Mutta miten mä näen tuon sakemannin kahtena... XD)

    VastaaPoista