maanantai 30. toukokuuta 2011

Kesä ja retket, täältä tullaan!


Tänä kesänä valloitammekin tunturit rytinällä, sillä laumamme koiramäärä on kasvanut eksponentiaalisesti sitten viime kesän ;) Näyttäisi myös että minun fyysinen kunto on tehnyt saman! Elämä siis hymyilee, ja leveästi hymyileekin! Tulevana kesänä on tarkoituksena käydä ainakin vaeltamassa pidempi lenkki Kilpisjärvellä ja kesälomareissulla länsirannikolla sekä varmaan Tallinnassa josta lisää myöhemmin.


Kotikulman Aalistunturi tuli valloitettua sunnuntaina. Mukana omat vakiokoirat Pessi, Unna ja Hottis, vahvistuksena koulun sakemannisisarukset Häjy ja Lore. On huikeaa katsella kun kaikki koirat tulevat keskenään niin hyvin toimeen, toivotaan että jatkossakin vaikka samanikäisiä lähes kaikki ovatkin. Pessi on selkeä alfa ja tulee luultavasti aina olemaankin. Tässä muutama ryhmäkuva pilvisestä mutta raikkaasta ja vielä ötökättömästä(!!!) kesäilmasta:

Häjy & Hottis

2 kommenttia:

  1. Vähän aikaa tein päässälaskuharjoituksia, kun tuntui että tuossa täytyy olla yksi ylimääräinen haukku. Loreksi se sitten paljastuikin :D Pitäisi soitella tässä taas joku päivä sinnekin päin kuulumisia!

    Niin ja tänään viimeksi katselin tuota sun fillaria, että mitenköhän sen kanssa...? Takakumi on ainakin jo ihan tyhjä.

    VastaaPoista
  2. Hmm... kuvassa näkyy kaksi valkoista, kaksi ruskeaa, mutta vain yksi musta?! Jotain puuttuu selvästi laumasta :)

    VastaaPoista