tiistai 15. maaliskuuta 2011

Hiihtotrikoot jalkaan

tai ainakin sukset ja vetovyö. Käytiin kolmikon kanssa yhteislenkillä Sieppijärven jäällä. Kerrankin yhteinen vapaapäivä myös Anskun kanssa niin pystyi ottaa vähän treenivetoja. Ensin A ja naperot menivät edeltä noin 100m jonka jälkeen päästin Pessin laumavietillä perään jotta vetää innolla koko matkan. Homma toimi ihan hyvin kunnes saavutimme muut koirat ja kaikki remmit menivät sekaisin ja minut oli lassottu nurin ;) Mutta ihan kiva harjoitus, muutama vastaava tehtiin vielä, aivan lyhyitä pätkiä näin aluksi. Myös Hottis veti yhden 50m pätkän ihan tottuakseen valjaisiin.

Jee me tullaan!Kursiivi

Pois alta risut ja männynkävyt!


Häjy ja Hottis

Loppulenkistä sattui sellainenkin tapahtuma että Häjy tipahti jäihin kohdassa missä ei meidän mielestä pitänyt olla ollenkaan vaaraa, keskellä kelkkareittiä. Onneksi olimme lähellä ja saimme vedettyä jätkän niskasta ylös, tulipa todistettua sekin että poika osaa (onneksi) uida. Ei kiva ylläri kuitenkaan vaikka jätkän törttöily aluksi vähän naurattikin.

1 kommentti:

  1. Hauskaa näytti kaikilla olleen :D Ja häjykin on niin iso jo! Vähän aikaa sai miettiä, että mikäs sesse tuo oikeen on... :D

    VastaaPoista