perjantai 25. helmikuuta 2011

Eläintohtori


Josko sitä itsestäkin kirjoittaisi tänne muutaman rivin tähän väliin. Koirajutut ovat olleet vähän aikaa vain 90% teholla, se 10% minkä maltoin niiltä vapauttaa on mennyt viimeistellessä 6 vuoden projektiani eli väitöskirjaani Tampereen yliopistossa. Perjantaina sitten tuli käytyä vetämässä se viimeinen rutistus filosofian tohtorin tutkintoon eli väiteltyä Turun yliopiston professorin kanssa. Nyt on aika kevyt olo päässä, työ mikä on ollut aikamoinen taakka jatkuvasti on viimein valmis ja nyt saan keskittyä täysillä koiriin ja siihen liittyvään opiskeluun. Ansku sanoi että minusta tuli nyt eläintohtori, eikös se vähän niin ole jos on eläintenkouluttaja ja biologian alan tohtori ;) Vapaa-aika tuntuu oudolta ja helpolta, en malta odottaa tulevaa kevättä!

Koirille tiedossä tästä eteenpäin paljon sitä aikaa joka on ollut vähissä :) Itselleni annan ensimmäisenä lahjaksi uuden huskypennun jonka haen kotiin lähiviikkoina. Sitten tahdon käydä sekä Pessin, Hottiksen että Häjyn kasvattajan luona vierailulla ja kevään aikana voisi käydä vielä viettämässä pienen lomamatkan ulkomaille vain itselleni. Mikä voisi olla tämän parempaa!

Nyt jo kotona Louella eilisen pitkän ajomatkan jälkeen, Pessi ja Hottis tietenkin repesivät liitoksistaan kun hain ne koirahoitolasta. Sanoinkin että Korkeasaaresta on karannut taas kaksi VIRTAhepoa, aivan mahdotonta menoa! Samoin kuin kissallani Oliverilla, joka vaatii koko ajan sylissä rapsutuksia.

P.S. Minä sitten tykkään tästä uudesta tukastani! Rastoja jäi 9 kpl kun niitä ehti kolmen vuoden ajan olla 100.

4 kommenttia:

 1. :) voi ihana eläintohtori. Onnea vielä kerran ja kiitos aivan loistavista kemuista! Iso hali ja toivottavasti nähdään pian taas!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea eläintohtorille! Ilmoitelkaahan jos/kun olette tulossa Hottiksen kasvattajan luona käymään, minäkin voisin yrittää järkätä itseni Miinan kanssa paikalle silloin. Olisi mukavaa nähdä!

  VastaaPoista
 3. Satu ja Satun " vapaa" ;) Heti on miljoona asiaa listalla mitä haluais tehä! Just niinko mulla :D Ei se ihme että kotona ei ole aikaa olla.
  Minun oma ex-kaappitohtori! Hyvä että tulit kaapista viimein ulos. Harvala amiksella on samanlainen tausta.

  VastaaPoista
 4. Onnea Tri Doolittlelle :)))))))) Mahtava homma!!! Ja tukka on siiisti.. Täällä ihanilla maalishangilla ollaan ulkoiltu monen tunnin lenkkejä Hallainvuorella ja Paavo on tutustunut kulmakunnan kundeihin. Paavo-paralta tosin pallit lähtee ens viikolla ; se on hinta kahden valkoisen ja yhden harmaan nartun haaremiin tulosta ;) Kävin eilen katsomassa Susanna Kuparisen ( pohjosen plikkoja..) kirjoittaman "eduskunta"-näytelmän 3 1/2 tuntii tykitystä...ooottatyö rohkeita työ pohjoseen plikat. haleja kaikille meiltä etelän hetelmiltä

  VastaaPoista