sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pessi sydän Hottis

Iso pylly ja pieni pylly ovat löytäneet yhteisen ihanan arkielämän. Pessi on tosi hellä pikkuiselle. On komentanut oikeastaan vain muutaman kerran jos pentu on riehaantunut aivan ylitse esim jos se ei tottele meitä ihmisiä niin Pessi on puuttunut asiaan ja laittanut Pennun selälleen. Mutta luut ja lelut on jaettu sovussa. Yhtenä päivänä koirat söivät samaa luuta, toinen toisesta päästä ja toinen toisesta. Tavallaan hyvä etteä Pessi turhasta välitä, sillä tuntuu olevan aivan ylihyvät hermot pennun suhteen.

Ette usko miten hyvä yhdistelmä on valkoinenpaimenkoira ja suursnautseri! Vaikka ulkonäöltään ja luonteeltaan ne vaikuttavat ensi tuntumalta olevan kuin kissa ja koira. Ensi kosketus Pessin ja riisenin välillä tapahtui noin vuosi sitten kun kävimme katsomassa Amories-koiria Vantaalla. En ole koskaan nähnyt Pessin ja toisen koiran välillä niin nopeata sulautumista leikkiin kuin Pessillä ja Tara-riisenillä! Sama tuntuu olevan nyt Pessin ja Hottiksen välillä. Niillä on hyvin samankaltainen leikki! Pessi rakastaa sitä kun Hottis yrittää jahdata ja ottaa keppiä pois Pessiltä. Tällä viikolla on menty astetta rajummaksi ja jatkuvasti on niskaotetta ja painia tullut lisää, Pessikin alkaa luottaa Hottikseen päivä päivältä enemmän ja antaa penskan roikkua jo ihan kunnolla kaulanahassa. Pessi voisi leikki Hottiksen kanssa 24/7, pojan leikki-into ei lopu ikinä!!! Yleensä se on Hottis joka sanoo että nyt en enää jaksa tai me laitetaan koirat erilleen. Onneksi Pessillä on pentu koska tuosta syystä Pessi saa aina lopulta isommilta selkäänsä, kukaan kun ei jaksa leikkiä KOKO AJAN, toivotaan että pentu jaksaa!


Tänään satoi ensilumi...yleensä olen kiljunut riemusta koska olen niin talvi-ihminen mutta nyt en vielä tahtoisi talvea kun sitten ei pysty samoilemaan metsissä ja pelloilla koirien kanssa ja joutuu odottamaan NIIN pitkään että pääsee taas treenaamaan maastoja. Noh, tulkoot sitten talvi, josko me Pessin kanssa pääsisimme mukaan valjakkojuttuihin, meillä kun on nyt uusi ystävä Saija, jonka kanssa suunnittelemme huskyvaljakoita (ja vähän valkkarivaljakoitakin) :)


Jättiläinen!

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Hottis näyttää jo niin isolta tossa kuvassa missä se on sun sylissä Satu! :O Nopeaan se on kasvanut!

  Ihanaa kun Pessillä on vihdoin kunnon leikkikaveri, joka jaksaa peuhata :)

  VastaaPoista
 2. Hannele sydän te kaikki :))))))))))))))))

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hieno blogi ja mielettömän hienot koirat :)

  VastaaPoista