lauantai 24. heinäkuuta 2010

Lapsirikas päiväPessi katsoo mammaa haikaillen


En olisi uskonut, että hillareissulle anivarhaisen herätyksen havahduttama 4 lämpöastetta kohoaa yli kahteenkymmeneen tänään. Niin se aurinko ja lämpö vain saapui Luoteis-Lappiinkin! Auringon innostamana oli Pessikin ulkona kooooko päivän..Ja kyllä on Pessi-poika nyt väsynyt.

Aamupäivä meni kotipihalla naapurin lasten kanssa leikkien. Ansku ja Satu kykkivät kasvimaalla ja Pessi juoksi rallia pallo suussa kasvimaan ympäri; lasten kanssa. Lapset olisivat halunneet heittää palloa Pessille tuntikausia. Pessikään ei olisi malttanut lopettaa leikkimistä, vaikka välillä menikin läähättämään varjoon. Täytyi kuitenkin viheltää riemukas peli poikki, jotta pojalla riittäisi energiaa kello 15 alkavaan onkikilpailuun.

Onkikilpailu kesti 1,5 tuntia. Ostimme vain yhden lipun, jolla mie aloitin onkimisen. Satu ja Pessi istuskelivat rannalla katsoen kun mie heittelin onkea hetken aikaa ilman kalan kalaa. Vieressä lapset saivat ahvenia ja särkiä. Satukin halusi kokeilla onneaan..eikä onkea sen koommin näkynyt. Pessi paistetteli ihmispaljoudessa ( Sieppijärvessä yli 10 ihmistä on paljous ) ja keräsi taas huomiota. Oikein lunkisti otti herra!

Kun Satu malttoi saaliiltaan ( 3 ahventa, 1 särki), pääsi Pessi jälleen lasten huomioitavaksi ja ihailtavaksi. VAU! Pessi otti niin lunkisti! Vielä kuukaisi sitten ei olisi tullut kuuloonkaan että Pessin ympärillä pyöri monta monta lasta ja aina joku silitti Pessiä! Mutta kylläpäs oli jätkä tässäkin kasvanut :)


Pessi katsoo mammaa kysyvästi

1 kommentti:

  1. Hah, mie ku luulin että se on LASTEN onkikilpailu...:-D mutta onneks olikin lapsenmielisten!
    em. kategoariaan lasketaan myös Pessi!

    VastaaPoista