tiistai 29. syyskuuta 2009

Ensilumi

Eipä ehtinyt edes vielä lunta toivoa niin johan illan päälle alkoi ripsiä hiutaleita juuri kun ajoimme viimeiset kilometrit Tampereelta Sieppijärvelle. Ihaninta ikinä olla taas kotona! Täällä on niin kaunista kun on vielä lehtiruskaa ja maa oli valkoinen!

Meille muutti tänään pikkuinen ragdoll pentu Pikkumyy. Myy tarvitsi uuden kodin. Meillähän kissakiintiö on jo ehdottoman täynnä mutta silti jotenkin se pikkuinen valkoinen kissa päätyi meille. Myy tutustui jo Oliveriin mutta Pessiä pelkäsi kovasti, heh, tosin Pessi pelkäsi enemmän Myytä joka ajoi Pessin saunaan asti piiloon kovalla sähinällä. Tais tyttö ottaa erävoiton jo heti ekana päivänä :)
Pessi 9kk


Tein aamulla Pessille jäljen, sitä olikin helppo seurata itsekin kun hieman lumiseen peltoon jäi kivasti omat jäljet. Harjoituksena pelkästään kulmia ja oikein keskittyneesti ja tarkasti jätkä veti tänään jäljen!

Huomenna sitten saamme vieraaksi Pessin kasvattajan Hanneleen ja Pessi saa taas fanittaa äitiään kokonaiset 4 päivää! Saapa nähdä millaisiin seikkailuihin kolme valkoista pääsevät viikonlopun aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti