maanantai 14. lokakuuta 2013

Neelan kisamenestystä ja kuulumisia

3-vuotias siperianhuskyni Tullatuulen Neela on aloittanut syksyn treenit ja kisat vakuuttavasti Susanna ja Erkki Burklandin valjakossa!

Neela ja uudet kaverit
Neela muutti Orimattilaan heinäkuussa ja on sopeutunut uuteen laumaan erittäin hyvin! Ihmekös tuo sillä talossa asuu useita Neelan sukulaisia, liekö samanhenkistä porukkaa ;) Neela vierailee tulevan kauden tässä huippu kisatiimissä ja palaa sitten kevättalvella takaisin omaan kotiinsa. Olen äärimmäisen kiitollinen että tämä lahjakas koira saa mahdollisuuden kokeilla omia kykyjään tasokkaassa seurassa!

Neela on aloittanut syksyn ensimmäiset kärrykisat oikein hyvin! Koira tekee töitä täysillä, keskittyy, ei välitä häiriöistä, syö&juo kisareissuilla hyvin ja osaa rauhoittua ja levätä. Uskoin että koira pärjää mutta ainahan se vähän jännittää, etenkin kun Neelalla on hieman huonoja kokemuksia menneisyydestä ja se on hyvin kokemusköyhä koira. Koulutuksen ja sosiaalistamisen myötä Neelasta on kuitenkin kasvanut kelpo koira joka kyllä pärjää maailmalla...vaikka minulla välillä onkin Neelaa ikävä. Mutta vain välillä, sillä Neelalla on nyt paras mahdollinen koti mitä sille koiralle vain voi tarjota :)

22.9. Pekolassa Neela juoksi Erkin 5-koiran tiimissä hienosti ykkössijan (DR6-luokka)
28.9. Ohkolassa Neela juoksi elämänsä ensimmäisen 2 koiran luokan kisan (DS2, kickbike), sijoittuen 5/13. Kuulemma meni niin hyvin että tämä kaksikko saattaa juosta seuraavaksi Italiassa MM-kisoissa :)

Ohkola DS2-luokassa Erkki, Neela&Kiisa (kuva Susanna Burkland)

12.-13.10. Jämijärvi, Sulanmaan SM-kisat. Neela juoksi 8-koiran luokassa. Erkin tiimi onnistui todella hyvin! SM-pronssia alaskalaisten jälkeen, nopein siperianhuskyvaljakko! Lisäksi Neelalle ensimmäinen REK1-tulos :)

Erkki ja tiimi, sulanmaan SM-pronssia!

Neela jatkaa parin viikon päästä vielä pohjoismaiden mestaruuskisoihin ja syksyn päätteeksi Italian sulanmaan MM-kisoihin! Hurjia seikkailuja siis tiedossa! Ainakin vähän erilaisia seikkailuja kuin Poikkijärven karkureissuilla, nyt saa Neela juosta sydämensä kyllyydestä myös valjaissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti