perjantai 10. elokuuta 2012

Kokeita kohti

Eilinen Palveluskoirat-lehti toi tullessaan mukavan huojennuksen syksyn koetilanteeseen, pohjoisessakin järjestetään vielä muutama haku ja erikoisjälkikoe! Siinä ponnekkaana sitten ilmoitin Hottiksen ensimmäiseen hakukokeeseen 6.10. Rovaniemelle! Treeniaikaakin on mukavasti vielä pari kuukautta eli eiköhän loput palaset saada kohdilleen siihen mennessä.

Treeniaiheita hakuun:
  • umpipiilot
  • haukkuilmaisu alkaa olla jo muuten hyvä, vielä pitkä kestoista ilmaisua ja sivulletulo maalimiehen luona
  • suoruutta pistoihin
  • paljon korkeaviettisiä treenejä
Esineruutu on vaikein sillä koira juoksee eikä niin hyvin "pidä nenää auki". Siihen lääkkeenä viime päivien tarkkuusetsintäruudut. Toivotaan että saan homman hoidettua kotiin ajoissa.

Tottiksen seuraaminen on näyttävää, jäävät liikkeet nopeita, paikkamakuu pitäisi olla kunnossa. Estenouto vielä tekemättä, eteenmeno hyvällä mallilla treenattavana. Isoin kysymysmerkki on laukaukset, niitä on tämän koiran kanssa harjoiteltava erikseen.Mutta jännittävää ennen kaikkea, ensimmäinen palveluskoirakisa omalla koiralla korkataan lokakuussa! Mielenkiintoista että se on tällä koiralla, kotona kun on tällä hetkellä peräti 4 PK-lajeihin treenattavaa koiraa!

Muuta kisaohjelmaa:
Pessi menee Sodankylän tokoihin 1.-2.9. AVO luokkaan. Treenit ovat sujuneet erittäin hyvin, toivotaan että ykköstulos onnistuisi viimein kisatilanteessakin.

Lore ja Hottis menevät AD-kokeeseen Rovaniemelle 30.9. Mikäli saan H:lle ohjaajan pyöräilyyn.

Lorelle yritän saada paikkaa erikoisjälkikokeeseen tälle syksylle.

1 kommentti:

  1. Jeejee, onnea tuleviin koitoksiin! Etenkin tietysti täällä päässä peukutetaan Hottiksen kokeita, mutta toki myös Pessin ja Loren :)

    VastaaPoista