keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kahdeksas

Minäpä pääsinkin seuraamaan Jennin Kefeus I-pentueen syntymää! Ensimmäinen pentu tupsahti maailmaan aamuyöstä. Jenni arveli että Crown jättimahasta tulee taas iso pentue ja niinhän siinä kävikin että 9 pentua tuli kaikenkaikkiaan! Viimeksi tuli 11! Oli tosi mielenkiintoista nähdä tämä tapahtuma, kiitos Jennille!


Vielä mielenkiintoisemman tästä tietenkin tekee se että pentueesta tulee meille uusi vauva, se kahdeksas lauman jäsen ja neljäs husky. Jenni sijoittaa minulle narttupennun, valinnanvaraa tuli yhteensä 6kpl. Mukana on kaksi valkoistakin, mitkä tietenkin minua kovasti kiinnostavat. Mutta katsotaan nyt mitä niistä tulee, valinta tulee tietenkin ensisijaisesti luonteen ja rakenteen perusteella! Mutta tosi jännän värisiä pentuja tuli, 3 "bordercollietakin".

Pentueen emä on Artun äiti Taiga Quest Crow. Olen ollut erittäin tyytyväinen Arttuun, etenkin sen vahvaan hermorakenteeseen, niimpä tämä pentue kiinnosti tientekin. Valinnan kruunasi urosvalinta, isänä Pietikäisen Jussin kantakoira ja usean käyttövalion isä FI KVA SM-REKÄ-JOH-08 Icesmile's Iknek (11v). Iknekin näin toukokuussa ja voin sanoa että harvoin näkee niin tasapainoista huskya. Tykkäsin!!!

FI KVA SM-REKÄ-JOH-08 Icesmile's Iknek

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti