keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tulevaa ohjelmaa

Viikonloppuna pitäisi raahautua Hottiksen kanssa näyttelyihin Rovaniemelle. En ole niin järjen innoissani, koira on kyllä hyvä ja uskoisin että ehdottomasti ERI:n arvoinen, jopa SERT:n mutta "home made" trimmaus ei välttämättä sitä ole ;) Ehkä ensi kesänä oikeasti hankkiudun ammattilaistrimmaajan luokse! Hottiksen velipojat ovat menestyneet erittäin hyvin näyttelyissä, saaden jo useita SERT:jä eli uskoisin tämänkin koiran pärjäävän. Hottis on saanut kevään aikana noin 4kg lisää massaa ja onkin ihan hyvän näköinen riiseni!

Unna ja Hottis suuntaavat kanssani myös Kokkolan KV näyttelyyn. Harmikseni Unna alkoi tänään tiputtaa karvaansa eli ei ole kovin hyvät fiilikset siitäkään, juuri kun se on ollut hyvässä kunnossa sekin.

Viikon kohokohta on ehdottomasti Lehtimäen suojeluleiri jonne matkaan Oodin ja Loren kanssa! En ole vielä ehtinyt heittää montaa ajatusta leiristä mutta lähdemme jatkamaan siitä minne viimeksi jäimme, nyt uuden maalimiehen opeissa. Harmittavasti treenit jäivät väliin kesäkuussa koirien sairastelun myötä.

Myös haku on ollut täysin tauolla, yhtä jos toista, kynnen repeämistä, ontumista, yskää...Nyt koirat alkavat olla taas kunnossa ja pääsemme jatkamaan. Koetilanne vain näyttää erittäin heikolta, alkukesästä kokeita oli tarjolla täälläkin päin mutta en tiedä saammeko loppukesästä minnekään enää paikkaa Hottikselle, tylsää. Lapissa ei ole oikein mitään kokeita tänä syksynä, ehkä yhdet Rovaniemellä kai.

1 kommentti:

  1. Ens viikolla ois tarkoitus repiä hakuporukka kasaan, jääkö Ansku Hottiksen kans maisemiin kun sie suuntaat Lehtimäelle?
    Rovaniemellä on hakukokeet (1-2 luokat)6.10.2012. Tässä kalenterintynkää, jonne Outi on keräillyt pohjoisen kokeita..
    http://www.koiralauma.com/koekalenteri2011.html

    VastaaPoista