maanantai 11. kesäkuuta 2012

Spontaani retki Kainuun maisemiin

Spontaanit matkat ovat aina niitä parhaita! Lähdimme astuttamaan ystäväni koiraa Kainuun Ristijärvelle. 450km ei tuntunut ollenkaan pitkältä matkalta sillä olin tahtonut käydä kyseisessä kennelissä itsekin joka tapauksessa. Kaksi kärpästi siis yhtä aikaa ja mikä parasta, pieni irtiotto oman pihan haravoinnista ja kukkapenkkien ainaisesta perkaamisesta ;) Ei sentään irtiottoa koirista, vaan mukaan pääsi myös kolme omaa tyttöä.

Kennel Icesmile'sin koirat olivat kyllä erittäin miellyttäviä koiria, etenkin avoimuuden ja rakenteen puolesta! Nämä koirat voittivat viime keväänä mm. Venäjän pitkänmatkankilpailun 440km. Päätä ja vetohalua siis löytyy sillä ihan joka husky ei tällaisiin matkoihin kykenisi. Suuri kiitos Jussi ja Marjo Pietikäiselle kaikesta vieraanvaraisuudesta!

Minä ja Icesmile's IknekKesä ja viimein myös lämpimämmät kelit, niimpä mimmitkin pääsivät taas uimaan! Kotona Kolarissa kun oli lämmintä vain +5 ja täysi vesisade koko viikonlopun :/ Mimmit painoivat uimaan, Oodi hyppäsi Hottiksen perään samantien ja ui kuin olisi aina sitä tehnyt. On se niin rohkea plikka taas kerran!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti