lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kaksin käsin BH-titteleitä


Niin vain saatiin laumaan kaksi uutta BH-titteliä!
BH Stator Hot Hot Hot
BH Bar-Mixin Jeronika

Ohjasin itse molemmat koirat, siinä olikin jännittämistä jo ihan tarpeeksi, kokeen jälkeen väsy painoi todella kovasti kun oli muka joutunut keskittymään niin paljon! Koe pidettiin Louella, kaupunkiosuus Tervolan keskustassa.

Hottiksen suoritukseen olin erittäin tyytyväinen! Likka pisti parastaan ja onnistuin tosi hyvin valmistautumisessa kehään. Hottis vietti ennen koetta 3 päivää yksin kennelissä, kävimme ottamassa vain tottiharjoituksia ja remmilenkkejä. Tottista pelkästään positiivisesti vahvistamalla sekä nostattamalla koiraa mahdollisimman paljon. Lopputulos erinomainen arvosanoin ja tuomari kehui vielä jälkeenpäinkin näyttävää suoritusta! Kaupunkiosuudella Hottis oli vähän jäykkä, minkäs teet kun maalaistolloksi kasvatettu mutta ei siinä ollut sen kummempaa sitten kuitenkaan.

Lorelta odotin etukäteen paljon, mielestäni tämä koira tekee omistani kaikista näyttävintä tottista. Odotukset romuttuivat kuitenkin jo alkuviikosta kun en vain saanut koiraa tekemään mitään järkevää, kontakti surkeaa, pää pyöri taas joka suuntaan ja ympäristö häiritsi todella paljon. Koepäivänä kasasin kuitenkin koirasta irti kaiken sen minkä voin, lopputuloksena perus suoritus heikohkolla kontaktilla koiran kykyihin nähden. Paljon jää parannettavaa ennen kuin voidaan edes haaveilla muista koesuorituksista tämän koiran kanssa. Sopiva koulutustapa ja kokeeseen virittäminen ovat vielä osittain hakusessa Loren kanssa. Kaupunkiosuudessa tapansa mukaan hyvin välinpitämätön muita kohtaan.

Kilpailut jatkuvat, seuraavaksi todennäköisesti Hottiksen kanssa :)2 kommenttia:

  1. Onnea molempien koirien onnistuneesta ohjaamisesta! Hyvä Satu <3

    VastaaPoista
  2. Hienoa, onnea kaksin käsin!
    Jospa mekin vielä tänä vuonna... =)

    VastaaPoista