sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Valjakkokauden avaus


Unna on juossut nyt muutaman kerran valjakossa! Alku on ollut lupaava! Matkat ovat olleet lyhyitä, 1-3km. Pitää yrittää malttaa mieli ettei polta puhki nuoren koiran intoa vaikka kesän aikana on pyörälläkin menty jo sellaista 10km siivua. Ensin Unna juoksi Pauliinan koirien (Kennel Silent Creek) mukana Louella 8 koiran valjakossa. Minullakin oli suuri motivaatio herätä aamu kuudelta kun oli vielä viileämpää. Syyskuu on ollut ällöttävän lämmin, pöh!


Muutaman treenin jälkeen pistäydyimme vieraisilla sitten Unnan kasvattajakodissa Sammalvaarassa jossa Unna sai juosta äitinsä vierellä yhden kierroksen. Johanna sanoi että Unnassa on jopa ihan johtajakoiran ainesta :) Unna muistuttaa päivä päivältä enemmän viilipytty emäänsä Willaa, se istuu valjakossakin aivan hiljaa kunnes lähdetään eikä stressaa oikein mistään. Eniten Unnassa näkyy se että tyttö on aika mukavuudenhaluinen, sitä ällötti jos vieressä oli nuori riekkuva uros, katse oli sen mukainen että vie minut äkkiä pois täältä ;) Mutta mamman kanssa menikin sitten tosi hienosti.


Unna äitinsä Willan rinnalla

Vielä Unna joutuu treenata vieraiden koirien kanssa mutta josko tuo omakin koiralauma pikkuhiljaa kasvaisi. Taas tuli puhelu että olisi mahdollisesti myynnissä ihan kohtalaisen kivoja työkoiria minulle. Useampi kasvattaja on myös luvannut lainata minulle talveksi hyviä koiria jotta pääsen alkuun ja kilpailemaankin saa kuulemma mennä! mikä voisi olla sen parempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti