sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Siperianhusky erikoisnäyttely 2011

Unna JUN H

Erkkari Kannuksessa, samalla kyläreissu mummolassa Kokkolassa :) Tämä oli minulle aivan uusi kokemus ja Unnalle toinen pyörähdys näyttelykehässä. Unna esiintyi junioriluokassa. Tosi huipun kehäkäytöksen ja seisomisten jälkeen tuomarilta ei kuitenkaan irronnut kuin JUN H. Olin tietenkin vähän pettynyt kun viikko sitten tuli EH mutta oikeanlainen arvostelu oli kuitenkin. Noh, minulle upea seisominen, kontakti ja äärettömän hyvä hermoinen käytös merkitsevät paljon enemmän. Liikkeistä ja kulmauksista tuli hyvää palautetta, arvosanaa laskivat lähinnä kai se että Unna on kovin hoikka ja rintakehä vielä kehittymätön. Otsa on myös liian loiva. Mutta ehkä ensi vuonna uudestaan!

Samalla esitin muutaman muunkin koiran kun sujui tuo kehässä juokseminen vissiin ihan hyvin ja kouluttamaankin pääsin taas molempina päivinä, mielenkiintoista. Aina joku oli nyppäämässä hihasta että "voisitko katsoa tätä minunkin koiraa". Ennen näyttelyitä koulutin kolmen eri kasvattajan koiria näyttelyä varten, eikä turhaan sillä kaikki nämä koirat saivat hyvät arvostelut ja liikkuivat todella hyvin kehässä! Paikalla kun näkyi paljon niitä "suoraan tarhasta revittyjä" tapauksia jotka vain riuhtoivat remmissä menemään ja liikkeetkin jäivät sitten heikoiksi.

Kaikenkaikkiaan kiva reissu, Unnallekin löytyi yksi uusi urosvaihtoehto tulevaisuutta varten ja tutustuin pariin todella mielenkiintoiseen käyttökoira kasvattajaan!Unna ja Neela junnut

1 kommentti:

  1. Oi, täältähän löytyi kivan oloinen blogi luettavaksi :) Täytyykin muistaa osoite jatkossa!
    Tsemppiä tuleviin koitoksiin, ihanaa kun ilmat viilenee ja pääse kunnolla tekemään nelijalkaisessa seurassa!

    VastaaPoista