torstai 13. tammikuuta 2011

Suunnitelmia vuodelle 2011

Toko:
Jos jaksaisi viilata nuo AVO liikkeet kisavalmiiksi niin helpostikin voisi ottaa vuoden tavoitteeksi TK2. Toko on se minun lempilaji ja Pessikin on ihan hyviä kisasuorituksia tehnyt viime syksynä alokasluokassa joten eiköhän me vielä näitä hommia jatketa.

PK:
Pitäisi päästä kisaamaan jälkeä, se on se Pessin ykkösjuttu ja minunkin toinen lempilaji. Erikoisjälki voisi mennäkin jossakin vaiheessa mutta metsäjäljelle tottelevaisuuspuoli on vielä hyvin keskeneräinen. Hyppynoutoja ja eteenmenoa ei olla opetettu vielä oikeastaan ollenkaan ja pitäisi testata miten seuraaminen sujuu laukausten kanssa. Voi olla että pääsemme syksyllä aloittamaan, mutta se on vielä iso kysymysmerkki. Saattaa olla myös että suuntaamme hakukokeeseen, riippuen vähän miten innokkaana hakuporukkamme ensi kesänä jatkaa yhteistyötä ja miten Pessi reagoi vieraassa ympäristössä ja vieraiden maalimiehien kanssa. Sitä täytyy testata ensimmäisenä kun lumet sulavat.

Valjakko:
Pessille pitäisi teettää mittatilaustyönä valjaat ja laitan sen sitten pyöräpariin huskyjen kanssa opettelemaan hommaa. Pitäisi saada näille pitkille talvipäiville jotakin tekemistä ja koiran kuntoa pitäisi nostaa kesää varten.

Tuolla oiva esimerkki husky/valkkari valjakon toimivuudesta: http://jenninlauma.weebly.com/index.html (Kennel Jennin lauman)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti