tiistai 11. tammikuuta 2011

Nokka väärässä paikassa taas

11 päivän työviikko koirahoitolassa takana. Ehdin olla puoli tuntia kotona niin eikös taas alkanut meidän perheessä sattua ja tapahtua. Pessin piti sadoista kielloista huolimatta mennä tunkemaan nenänsä huskyn häkkiin, tuloksena parin sentin repeämä ylähuuleen kun Luna iski siihen hampaansa. Siitä sitten soittamaan taas kerran eläinlääkärille. Pekka leikkasi juuri mahalaukun kiertymää joten jouduimme odottelemaan. Klo 23 viimein sitten saatiin nokka ommeltua ja poika nukutettuna kotiin paapaamaan. Nyt huuli näyttää paremmalta ja päästiin tänään jo lenkillekin. Ei tunnu olevan kovin kipeä, pystyy onneksi syödä jne. Täytyy kiittää taas Pellon eläinlääkäriä kun otti meidät vielä pitkän päivän päätteeksi vastaan eikä ottanut edes yökorvauksia! Pekka on mahtava!


Mitähän sitä muuta. Myyllä on alkanut ensimmäiset kevätkiimat, sen seurauksena taas läheistä kissa-koira-rakkautta. Pojat ei vieläkään ymmärrä antaa...

Olin uutena vuotena pari päivää apupoikana huskysafarilla. Tekis mieli omaa valjakkoa koko ajan vain enemmän ja enemmän. Lunan kanssa olen hiihtänyt muutaman kerran. Tänään Hottiskin oli rinnalla vapaana juoksentelemassa. Mahtavat tykkylumipuut ja pinkki taivas...siinä kelpais päästellä. Pitäisi vaan saada johtajakoira, Luna ei ole tarpeeksi työnarkomaani jotta sen keskittyminen riittäisi keulaan. Kyllähän se juoksee mutta...

Projekti sakemanni on hyvällä mallilla. Tuo penikka ei pelkää mitään! Paitsi talvesta se ei vieläkään niin paljoa tykkään ;) Se on kuin kala vedessä kaikessa mihin olen sitä vienyt: torit, kauppakeskukset, parkkihallit, navetat, hissit, liukuportaat jne. Erittäin miellyttävää seurata tuon kehittymistä. Siitä pojasta tulee vielä jotain suurta sanon minä ;) Hirmuisen hyvät hermot!

Tänään yhteislenkillä vuorossa Pessi ja Häjy:

1 kommentti:

  1. Voi Pessiä. Tuli tytöltä turpaan. :D
    Onko tää projektikoira-homma joku uus juttu nyt Louella vai? En muista että olisi mitään mainittu opintosuunnitelmassa ainakaan silloin kun aikuisopiskelun puolelta niitä selasin. Hellyyttävän näkönen toi Häjy kyllä, tollanen rimpula lepakko :)

    VastaaPoista