sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Rohki hyä halli!

Rohki-hallille on tullut matot ja lämmitys! LUKSUSTA! Vuosi sitten tähän aikaan treenattiin sormia palellen -30 asteen lämpötilassa mutta tänään hallilla olisi voinut viettää vaikka koko illan! Pessillä takana pitkä treenitauko, Tornion kisaa lukuun ottamatta.

17.12.2010 Pello

Ei ollut oikein suunnitelmaa mutta teimme kaikkea mukavaa mitä nyt päähän tuli. Alussa vähän A-estettä koska se on Pessin mielestä tosi kivaa. Sitten pari noutamista, perusasentoa ja pikku pätkä seuraamista. Kakeja ekan kerran muualla kuin kotona ja ne menivät hienosti noin 2m päästä ohjattuna. Yritän tehdä nuo niin hyvin alusta asti että koira ei liiku yhtään. Vielä ainakin onnistui. Sitten Pessi taisi käydä autossa, sillä välin hallissa pyörähtivät Hottis ja Ansku.

Uudestaan kentälle, Jetan vieressä paikkamakuu niin että kävin noin minuutin verran piilossa. Pysyi hyvin ja rauhallisena. Vapautus purkille. Sitten ainakin vielä hypyn paluuhyppyä kahteen kertaan pallon kanssa ja A-esteellekin Pessi halusi kiivetä omin päin. Lopuksi perusasennossa takapään käyttöä, vasemmalle käännöstä ja peruuttamisen alkeita. Pessi oli tänään HYVÄ!

Taustajoukot seuraavat tiiviisti tapahtumien kulkua

19.12.

Toiset treenit samalle viikonlopulle. Seurana Suvin ja Ingan koirat. Hallissa oli pitkästä aikaa myös nuoruuden intoa ja kohellusta kun mukana oli 3kpl alle puolen vuoden ikäistä pentusta! Sai Jetta ja Pessikin vähän uutta häiriötä :) Ei mitään kovin loogista suunnitelmaa tänäänkään Pessin harjoitteluun, pidimme vain hauskaa! Ensin taas vähän noutoa ja lyhyt seuraaminen. Sitten A-esteelle kirmaamaan. Uutena hypyn paluuta, muutamat edelliset agilitytreenit ovat tehneet hyvää tätäkin varten. Luoksetulo, jossa Pessi vähän empi tulisiko eteen vai suoraan sivulle, täytyy miettiä miten tuon kanssa nyt tekee sitten. Lopuksi paikkamakuu rivissä, kävin taas piilossa. Kotihallissa tuo on jo tuttua. Penskoillekin vähän juttuja vielä sitten kun mukana olivat.


Noutoa feat. mielettömän taitava Rassi pentu

Taustajoukkoja kyllästyttää, "mekin tahdotaan jo"

ja se paluuhyppy, palkka jalkojen välistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti