sunnuntai 10. tammikuuta 2010

1-vuotiaan toko

Tässä videokooste yksivuotiaan ja 27-vuotiaan osaamisista. Pessi on siis oppinut paljon nopeammin kuin minä. Olen oikeastaan varsin ylpeä meidän tekemisistä :) Vuodelle 2010 meillä on tavoitteena startata tokon alokasluokassa sekä BH-kokeen merkeissä. Jos kesästä tulee intiaanikesä, saatamme ainakin haaveilla myös pk-puolen lajikokeista.
No niin, nyt on sitten ilmoittauduttu tokon alokasluokan kisaan joka pidetään huhtikuussa. 3kk siis aikaa saada liikkeet kuntoon ja koiralle vähän lisää itsevarmuutta häiriöiden keskellä! En varmaan koskaan tule jännittämään mitään niin paljon kuin ensimmäistä kisastarttia!

5 kommenttia:

 1. Wau, Ego voisi ottaa oppia tuosta seuraamisesta ja sivulle tulemisesta!!!

  VastaaPoista
 2. Hienon näköstä menoa! :) Ajatella, että Pessi on vasta 1-v ja nuin hienolta näyttää! :)
  Vieläkö muuten oletta pohjosessa? Olis mukava käyä yhessä taas reenaamassa! Ja jos pääsisittä täälä Torniossa käyhmään, niin voisin vaikka vettää "yksityisunnin" teile, jos kelpaa!? ;)

  t. Jenni ja Miro

  VastaaPoista
 3. Toko on mitä mukavin harrastus, vaikkaki en olis uskonu joutuvani näin syväle sen pyörtheissiin.. ;) (Meänhän ei pitäny _ikinä_ startata tokokokheessa! ;) )
  Tokoa voi reenata yksin ja just silloin ko ehtii, vaikka ihan pikasesti pihala.. :) Ja viilattavvaa löytyy aina! :)

  Mutta tosiaan ilmottele ko oletta taas maisemissa niin nähhään, reenathaan ja lyöhään viissaat päät yhteen! :)

  VastaaPoista
 4. Hianoo 27-vuotias!!!! Ihan selvästi olet päässyt jyvälle - siis toi 1-vuotiashan on tietty ihan pro - mutta että 27-v. näkyy edistyvän ihan mukavasti ;) Tosta viimesestä liikkeestä en kyl ihan saanut selvää et oliko se tarkoitus maastoutua sinne hangen alle - siis sen 27-vuotiaan - no, siinä kyllä vois vielä vähän petrata :))))))))))
  luv Hannele

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Ja ihana videonpätkä! Anskuko se kuvaa ja leikkaa? Meistäkii....?

  VastaaPoista