tiistai 4. helmikuuta 2014

Pentuja tulossa

Kisasuunnitelmat menivät tältä kaudelta uusiksi sillä Etelä-Suomessa ei tullut lunta ja kaikki valjakkokisat on peruttu helmikuulle asti. Niimpä päätin tehdä "toisenlaisia kisasuunnitelmia" ja suunnata katseen jo tulevaan.

Ultrassa paljastui että maaliskuun alkupuolella odotettavissa on kilpavaljakon vahvistuksia! Odotukset tästä yhdistelmästä ovat todella kovat, toivotaan että pentuja tulee koko valjakollinen ;)
           
Tullatuulen Neela x Tullatuulen Hank
Yhdistelmä koiranet


Pentueen isä Tullatuulen Hank

Neela on juossut syksyllä Susanna ja Erkki Burklandin valjakossa mm. sulanmaan SM-pronssia (REK1, nopein siperianhuskyvaljakko), pohjoismaiden mestaruuden SP4-luokassa sekä Italian MM-kisoissa 5. sijan DS2-luokassa (kickbike). Neela on paras narttuni ja juoksee minulla johtajana myös safaritöissä. Neela on erittäin nopea ja voimakkaasti työskentelevä rekikoira ja itselleni hyvin erityinen otus.

Tullatuulen Hank on kennel Susitievan parhaita uroksia ja juoksee Johanna Kokkosen kilpavaljakossa kaudella 2014. Hank on yksi ahkerimpia ja vahvimpia Susitievan työkoiria. Hank on rakenteeltaan ja ulkomuodoltaan minun silmään koko kennelin komein koira. Hank on rauhallinen, avoin, tasapainoinen ja vahva uros.

(Kaikki pennut jäävät itselleni)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti